Sense of Events

Een evenement gaat om beleving. En de beleving wordt gecreëerd door een indrukwekkende locatie, een goede set aan entertainment of gedegen en relevante inhoud voor de bezoekers. De ultieme versterker van deze beleving is het bewegend beeld. Hieruit moet de emotie spreken die de organisator wil uitdragen met het evenement. Of het nu een bedrijfsevenement is of een lifestyle event: onze films willen ook hier de bezoekers meenemen in uw verhaal. 

Na het doornemen van de positionering van het evenement, gaan we gezamenlijk aan de slag met het invullen van het verhaal en de stappen waarin we dat gaan vertellen. Sense of Motion zorgt er vervolgens voor dat uw verhaal treffend in beeld wordt gebracht en dat uw evenement een gevoelige snaar raakt bij de bezoekers. 

We challengen u graag met de beleving van een evenement. Van grand opening tot het opbouwen van spanning voor het uitreiken van een award. Films en bewegend beeld en de muziek maakt ieder moment bijzonder. 

Nonstop Present 2014
Stichting Present
Afspelen 01:08 sec
Nonstop Present 2014
Opdrachtgever: Stichting Present
Datum: maart 2014
Ook in 2014 organiseert Stichting Present weer een evenement waarbij mensen zich op kunnen geven om 24 uur achtereen mensen te helpen die een steuntje in de recht goed kunnen gebruiken. Voor dit evenement produceerde Sense of Motion een trailer om zoveel mogelijk mensen te bereiken, zij het als sponsor of als deelnemer.
Lipdub Gemeentedag CGK Amersfoort
CGK Amersfoort
Afspelen 03:16 sec
Lipdub Gemeentedag CGK Amersfoort
Opdrachtgever: CGK Amersfoort
Datum: september 2013
In opdracht van de Christelijk Gereformeerde Ichtus Kerk uit Amersfoort produceerde Sense of Motion deze lipdub.
Delta Lloyd Event Trailer
FP Media
Afspelen 00:46 sec
Delta Lloyd Event Trailer
Opdrachtgever: FP Media
Datum: juli 2012
In opdracht van FP Media produceerde Sense of Motion deze openingsfilm voor een evenement van Delta Lloyd.