Sense of Corporate

Als u uw merk serieus neemt, dan doen wij dat ook graag. U vindt bij ons een partner in het maken van uw bedrijfsfilms. Of het nu gaat om een presentatiefilm, een productfilm, een corporate story of een kick-off film voor een bedrijfsbijeenkomst. We staan voor een kwalitatief hoogwaardige film, waar uw bedrijf goed wordt gepresenteerd. Wij beseffen als geen ander dat kwaliteit uw imago kan versterken en geven dan ook geen strobreed toe aan dit kwaliteitsniveau.

Het voorbereiden van een bedrijfsfilm kan op diverse manieren. Toch vinden wij co-creatie belangrijk, omdat u de informatie het beste kent en wij goed zijn in het vertellen en in beeld brengen van het verhaal. Het één gaat nu eenmaal niet zonder het ander. En stiekem blijven wij het boeiend vinden om te horen waar uw organisatie de drive vandaan haalt om te doen wat u doet. We gaan altijd op zoek naar de kern, de ziel van de organisatie. Dit willen we namelijk laten zien in de bedrijfsfilm, ook al gaat het om een eenvoudige productlancering. Het gaat namelijk altijd om úw bedrijf en úw imago die we versterken.


Als bedrijfsfilm kunt u er ook voor kiezen om uw verhaal te vertellen in een animatiefilm. Sense of Motion is gespecialiseerd in het logisch vertellen van een complex verhaal door middel van animatie. Een animatiefilm werkt bij het vertellen van dit moeilijke verhaal door gemakkelijk visueel verbanden te leggen of juist door een probleem of onderdeel stap voor stap te ontleden. Door onze ruime ervaring op het gebied van animatiefilms zijn we in staat om diverse niveaus te presenteren, waardoor we altijd een kwalitatief goede animatiefilm voor u kunnen maken die past bij uw budget.

Tence en Sherpa Propositie
Tence Inzetbureau
Afspelen 02:31 sec
Tence en Sherpa Propositie
Opdrachtgever: Tence Inzetbureau
Datum: februari 2014
In opdracht van Tence Inzetbureau heeft Sense of Motion deze propositiefilm mogen produceren.

Regie: Maud Verdel
Camera: Paul de Jong
Voice over: Arlo van Sluis
Post Productie: Marcel Veenman en Arno Doup
Samen Saxenburgh
Saxenburgh Groep
Afspelen 02:17 sec
Samen Saxenburgh
Opdrachtgever: Saxenburgh Groep
Datum: januari 2014
In opdracht van Saxenburgh Groep Hardenberg produceerde Sense of Motion deze corporate film.
Hago Zorg Infectie Preventie
Hago Zorg
Afspelen 00:00 sec
Hago Zorg Infectie Preventie
Opdrachtgever: Hago Zorg
Datum: november 2013
In opdracht van Hago Zorg heeft Sense of Motion deze animatie mogen produceren. In samenwerking met metMaud Mediaproducties (scenario) en Hanneke Wetzer (tekenares). Alle tekeningen zijn op scherm opgenomen waarna ze geanimeerd zijn met After Effects CC.

Portfolio
Wilt u nog meer inspiratie opdoen of gewoon meer bedrijfsfilms bekijken? Bekijk dan hier ons complete portfolio.

Onze ervaring
We beschikken over een brede ervaring op het gebied van scenario en script schrijven, camerawerk en montage. De afgelopen jaren hebben we al vele honderden bedrijfsfilms mogen maken voor toonaangevende bedrijven. 

Voor ieder wat wils
Of u nu een multinational bent of een eenmanszaak, met een bedrijfsfilm komt elk bedrijf er professioneler uit te zien. Vaak denkt men dat een bedrijfsfilm al snel te duur wordt, maar binnen elk budget is er altijd een oplossing te bedenken. Wij bieden uiteenlopende soorten bedrijfsfilms, of het nu gaat om een interview, een instructiefilm of strakke animatiefilm, wij hebben alles in huis voor uw bedrijfsfilm!

Waarom
Een bedrijfsfilm heeft de kracht om uw klant te overtuigen. Hij krijgt tenslotte een blik in de keuken en ziet de mensen achter het bedrijf. Wanneer uw klant de film heeft gezien zijn ze overtuigt om met u in zee te gaan in plaats van met uw concurrent. Uw film spoort de kijker aan uw product te kopen of uw dienst af te nemen. En op deze manier neemt de mond-op-mond reclame toe. 

Investeren in een bedrijfsfilm heeft geen zin als u het alleen gebruikt voor het opleuken van uw website. Een video moet bewust worden ingezet in het verhaal dat u heeft te vertellen aan uw (potentiële) klanten. De vraag die wij elke keer opnieuw stellen is, wie is de kijker en wat moet hem bij blijven na het zien van uw film. Alleen als we dit voor ogen houden zal de film de kijker bij blijven en aanzetten tot actie. Aan het maken van uw bedrijfsfilm gaat een zorgvuldig proces vooraf. Zodra we deze zaken helder voor ogen hebben maken wij voor u een gedetailleerde offerte.

Wilt u ook een bedrijfsfilm?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een eerste kennismakingsgesprek bekijken we met elkaar wat wij voor u kunnen betekenen.