Over Sense of Motion 

 

Sense of Motion is sinds 2005 actief in het maken van films voor nationale televisie, corporate klanten en toonaangevende evenementen. Hoewel de oprichter van Sense of Motion het vak heeft geleerd in mediastad Hilversum, staan we voor topkwaliteit met een down-to-earth grondslag uit Amersfoort.

 

Film_maken_01.jpg

Sense of Motion bevindt zich qua grootte tussen het tafellaken en servet. We zijn groot genoeg om zeer professionele films te maken en te kunnen bouwen op de expertise van specialisten die uw film tot een absoluut hoogtepunt brengen. Aan de andere kant zijn we klein genoeg om snel te kunnen schakelen. Naast onze vaste bezetting maken we dankbaar gebruik van specifiek deskundigen voor bijvoorbeeld scriptschrijven of audio-nabewerking.

In het geval van evenementen spelen we graag de rol van verbinder tussen organisatiebureau en media leveranciers. We zijn ervan overtuigd dat naast een perfecte event-organisatie de films en visuals het verschil maken op een evenement. Ieder evenement heeft een potentieel wow-effect in zich en daar werken we zorgvuldig naartoe met alle andere partijen, zonder zelf te pretenderen een organisatiebureau te zijn. Het gaat om de integrale beleving, de emotie. Ook hier geldt: Sense of Motion beweegt.

Onze bedrijfscultuur is informeel. We zien er altijd op toe dat werken met Sense of Motion een positieve energie geeft. En misschien doen we wel een beetje teveel op vertrouwen en op uw blauwe ogen. Maar het kenmerkt de manier van samenwerken waarbij voor ieder obstakel weer een oplossing komt. Zolang we maar prettig kunnen werken aan films die voor u, en voor ons, het verschil maken.